Hadiah Komentator daripada Blog AnakOmak6

Hadiah Kometator daripada Blog AnakOmak6 | Alhamdulillah, hadiah sempena cabutan bertuah antara top komentator blog AnakOmak6 selamat mendarat di Terengganu! 

Dah sampai semalam, tapi harini baru update hehehe. 



Pelik dah bila housemate cakap ada satu parcel atas nama kita ada sampai. Me be like "masa bila aku membeli?". Haritu masa menang yang top komentator untuk bulan March, Kak Ret bagi number tracking. Tapi kali ni senyap je hahaha.

Last last tanpa membuang masa terus buka parcel. Tadaaaaa, hadiah daripada Kak Ret rupanya. Tahu tahu dah sampai hadiahnya ya 😂 Memang betul betul kejutan!


Cantikkk kotak dan ribbonya, warna hijau pulak tu! Another my favorite color hehehe.


Tadaaaaaaaa, isi dalam kotak. Coklat rupanya! Packaging coklat pun sempena Hari Raya. Menarik! Mula mula nak makan rasa sayang HAHAHA, tapi memikirkan ini makanan, jadi kena makan jugak.

Jadi nanti siap makan, kita simpan kotak, ribbon dan card wish saja untuk kenangan. Bukan senang tahu nak dapat hadiah daripada orang 😆

Kepada Kak Ret: 

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.
Terima kasih untuk hadiah coklat ini 💚

Jangan lupa singgah blog Kak Ret! 

Boleh click sini: Blog AnakOmak6

24 Comments

  1. haa.. kalau Sk pun mesti simpan sampul2nya, hahaha

    ReplyDelete
  2. Akhirnyaaa.. Selamat dh smp.. Sorry sbb k ret bz sket minggu ni smp terlupa jgk psl hadiah ni 😅😅 anyway selamat hari raya tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mendarat di Terengganu hahaha.
      Takpe kak ret, saya faham je kak ret busy hehehe :D

      Delete
  3. tahniah!! cantik coklatnya..tema Aidilfitri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, tema Aidilfitri, memang cantikk hehehe.
      Thank youuuu :)

      Delete
  4. Comelnya hadiah kiriman KakRet. Alhamdulilah..Tahniah Atiqah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang nak makan HAHAHAHA.
      Btw thank youuu kak fiza! :)

      Delete
    2. Isi dia makan, sampul dia simpan..ehh jangan Hoarding Disorder pulak :)

      Delete
  5. Cantik pembungkusan coklat. Kalau tengok luar dan jauh memang tidak tahu coklat.
    Selamat habiskan coklat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn! Saya pun tak expect tu coklat hahaha. Sayang nak makan >.<

      Delete
  6. kak omak tuuh mmg rajin dan gigih tuuh.. 😅

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat cekelat heheheee...

    ReplyDelete
  8. tahniah,,cantik dpt coklat hari raya

    ReplyDelete
  9. Akak pun sejenis suka simpan kotak orang beri hadiah..kadang dah bertahun...

    ReplyDelete
  10. Tahniah, Atiqah! Sedap tu, coklat. :)

    ReplyDelete
  11. Wah! Cantiknya coklat. Makan coklat dapat tenangkan fikiran tau.

    ReplyDelete
  12. Pergh!! Tahniah Atiqah.. Cantik sangat pembungkusan coklat tu..

    ReplyDelete
  13. Wah bestnya!! Kreatif hadiahnya tema raya!

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.