Hadiah Top Komentator daripada Blog Suria Amanda


Hadiah Top Komentator daripada Blog Suria Amanda | Alhamdulillah, hadiah daripada kak SA sempena top komentator untuk bulan April telah selamat tiba. Jauh diterbangkan dari Negeri Sembilan ke Terengganu hehehe.

Kakak ketiga aku bila tengok aku dapat hadiah, selalulah tanya, "mu buat apa dik yang dapat hadiah sokmo ni?

Aku cakap hadiah hadiah yang aku terima selama ini adalah hasil daripada aktif mengomen di blog orang dan join giveaway hehehe. Ada rezeki, adalah. Tak ada rezeki, cuba lagi di masa hadapan hohoho.

Simple yet memorable! 

Bukan hadiah yang dipandang semata mata, tak kisah hadiah kecil atau besar, mahal atau murah, tapi bila dihadiahkan oleh seseorang, ia tetap bernilai padaku. 


Apa isi dalamnya?


Tadaaaa! Buku nota, pen berdakwat biru, keychain dan juga pengasah kuku. Eh betul ke nama dia pengasah kuku? Yang ala ala pedicure manicure tu. 


Tak berhasrat untuk menulis dalam buku nota tu, nak simpan buat kenangan. Notes kak SA tulis itupun akan dsimpan bersama sama kotaknya. 

Nanti nanti mana tahu 5 tahun atau 10 tahun yang akan datang, boleh review balik hadiah yang pernah diterima oleh kawan kawan bloggers! 😂

Kepada kak SA:
Terima kasih atas pemberian hadiah ini! 💚

Jom pakat ramai ramai terjah blog kak SA. 
Boleh terjah disini: Blog Suria Amanda

20 Comments

  1. comel nya warna buku tu...
    pepel romantik color hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. WAh, tahniah atikah.. Semoga terus kekal semangat blogging. meh sikit semangat tu.. ehhehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..sampai jugak..ingat sampai lepas raya...hope you like it dear...

    ReplyDelete
  4. wah comelnya hadiah! tahniah rezeki atiqah sebagai pengomen tegar :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki berblog. Seronok dapat hadiah comel.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.rezeki..wahh wrne purple. fevret kaler..hehe =p

    ReplyDelete
  7. Bila asyik dapat hadiah je.. rasa macam retis tak? Hahha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..yeay! dapat hadiah lagi. hehe sampai suspicious akak awak ye. Pernah juga dapat pedicure set Sophie Paris dari kak SA. Sekarang nak kejar komen tak larat. Comel hadiah hadiahnya :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah dapat hadiah. Kak Amie pun suka simpan hadiah buat kenangan.

    ReplyDelete
  10. Wah,tahniah2. Antikkkk 😁

    ReplyDelete
  11. Tahniahhh.. cantik hadiah SA bagi

    ReplyDelete
  12. tahniah..cantik hadiahnya. kalau akak pun, sayang nak tulis..hehe

    ReplyDelete
  13. Wah cantik! Tahniah yaa!!

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.