-->

Segmen Wanna Be My GFF by AO


Tarikh penyertaan: 21 Julai sehingga 11 Ogos 2021

Jemput semua untuk sama sama memeriahkan lagi segmen anjuran Alien Oren (AO) 

Kelebihan menyertai segmen ini adalah seperti berikut:

  • 3 peserta terawal akan mendapat hadiah header blog
  • Setiap peserta akan menjadi featured blogger di podcast Kepada Sesiapa
  • Untuk peserta yang berada di sekitar Shah Alam, AO akan bagi hadiah special kepada mereka (terhad kepada dua orang peserta sahaja), jika lebih pemilihan akan dibuat secara undian di Random Name Winner
  • Yang paling best, para peserta akan dipilih untuk ditemubual bersama AO bagi sesi perkongsian di dalam Podcast Kepada Sesiapa

Selamat bersegmen kepada semua peserta! :)

32 Comments

  1. hahaha k ret pun dah join..
    tak reti sgt pasal podcast tp segmen yg satu ni senang je kan...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, saya pun tak reti sangat pasal podcast tapi segmen ni senang aje syaratnya hehehe. Lagi satu, tolong support rakan blogger :D

      Delete
  2. Wahh AO anjurkan segmen lagi. Selamat bersegmen Atiqah. Semoga terpilih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak fiza, AO anjurkan segmen lagi, nampak mudah syaratnya tu saya join hehehe. Terima kasih kak fiza! ;)

      Delete
  3. selamat bersegmen Tiqah..all the best!

    menarik hadiahnya..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. Menarik segmen ni. Nty boleh join 😁

    ReplyDelete
  6. Amboi hadiah unik.
    Semoga berjaya Atiqah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, AO selalu tawarkan hhadiah yang unik hehehe.
      Terima kasih akak! ;)

      Delete
  7. Wah macam best!! Leh lah join😁. All the best Tiqah

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya. Saya tak tahu boleh join ke tak sebab tak aktif medsos dah sekarang.

    ReplyDelete
  9. Salam, selamat bersegmen Atikah, moga berjaya, bagus support rakan blogger.

    ReplyDelete
  10. Good luck sis...nnnt kak yan join gaklah

    ReplyDelete
  11. gudluck! all the best.. =)

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen Atiqah. In sya Allah ada rezekinya. Aamiin.

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen.. InshaAllah lewat sikit k.naniey join..

    ReplyDelete
  14. Tolong menolong sesama blogger..

    ReplyDelete
  15. wahhhhh atiqah peserta terawal joinlah!!! thank you soo much support AO!
    Moga murah rezeki selalu!

    ^_^

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, salam singgah daripada akak, yang join jugak segmen ini... Best of luck...

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    ReplyDelete
  17. Good luck Atiqah. Menarik jugak hadiahnya. Kena praktis vokal mana tau terpilih

    ReplyDelete
  18. Ika datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen tiqah!

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.