Friday, 2 July 2021

Top Komentator Bulan Jun 2021

Julung julung kalinya aku ada nak bagi hadiah kecil kepada salah seorang top komentator bagi bulan Jun 2021 di blog aku.


Tapi sebelum aku umumkan siapakah pemenang bertuah antara 10 orang top komentator, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kalian yang sudi singgah dan tinggalkan komen di blog aku. 

Memang kamu semua seorang pengomen tegar! Bukan di blog aku sahaja, tapi di blog blog yang lain juga. Terima kasih yang tak terhingga!

Sebelum aku umumkan pemenang bertuah, aku nak minta maaf sebab hanya pilih seorang sahaja daripada sepuluh orang tersebut. In shaa Allah di lain bulan, mungkin aku akan dua atau tiga, atau mungkin kesemua sekali. 

Doakan kita semua dilimpahkan rezeki yang berterusan biar dapat berkongsi rezeki antara satu sama lain. 

Okay yang sebetulnya aku ada buat video yang wheel of names, tapi lepas dah record baru aku perasan bayangan diri aku ada dalam video tersebut. 

Memandangkan aku tak bertudung masa record video tersebut, memang nampak bayangan kepala dan badan aku. Jadi aku membatalkan niat untuk letak video tersebut dalam entri ini.


Ini buktinya. 

Aku letak nama kalian sebagaimana yang terpapar dalam senarai top komentator.

Dan sepertimana kalian tengok, pemenang yang bertuah antara sepuluh orang top komentator Jun 2021 blog Atiqah Najihah jatuh kepada

Drum roll!


Azhafizah MN iaitu Kak Fiza!


Tahniah diucapkan kepada Kak Fiza! Harap harap Kak Fiza boleh bagi details untuk menerima hadiah kecil daripada saya. 

Nama: _______
Alamat: _______
No telefon: __________

Ke jiehahzak@gmail.com

Apa apapun, tahniah lagi sekali diucapkan kepada sembilan top komentator yang lain. Harap harap kalian masih sudi singgah dan tinggalkan komen di blog ini tanpa jemu.

Tahniah! ๐Ÿ˜


Nota jemari: Excited pula rasa bila nak umumkan pemenang bertuah top komentator hehehe. Nanti in shaa Allah tunggu bulan Julai pula. Mana tahu rezeki yang lain pula ke next month? Jadi jangan segan silu untuk selalu bertandang dan tinggalkan komen ;)

26 comments

  1. Tahniah fiza!!! Yeayyyy!!! Tq tiqah.. akak pulak seronok sbb mcm byk blog je ada nama fiza di puncak carta.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang. Lepas ni kena usaha lebih nak duduk kat paling atas. ๐Ÿ’ช

    ReplyDelete
  3. Tahniah fiza.. dan tahniah jugak pada yang tersenarai...๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  4. Wah tidak sangka akak dalam 10 orang.
    Tahniah juga kepada Fiza.
    Insya Allah harap ada kesempatan dan peluang untuk melawat blog ini.

    ReplyDelete
  5. TAhniah kepada jejari yang rajin komen tu.

    ReplyDelete
  6. Tahniah fizah.. Tu laa mmg rezeki fizah..kat blog k ret pun ada nama fizah juga.. Semoga semuanya bwrtambah murah rezeki ya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak ret, nama kak fiza boleh dikatakan ada di semua blog hahaha. Memang pengomen tegar! :D

      Delete
  7. tahniah kak fiza
    maybe next month rezeki rabia
    insyaALLAH

    ReplyDelete
  8. Alamak, akak tak tersenarai pun dalam top 10. Hehe.. tahniah kepada pemenang, Azhafizah. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua top komentator blog Atiqah. Alhamdulillah terselit juga rezeki disitu. Terima kasih berkongsi rezeki. Sorry lambat hantar details. jap lagi send email ye.

    ReplyDelete
  10. Tahniahhhh semua yang terlibat... Nanti nak try lahh.. Hehe

    ReplyDelete
  11. Tak pernah tersenarai๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat yang terpilih.

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat Fizah & pengomen yang lain!

    ReplyDelete
  14. Tahniah kak fizah :) Hee dan semua pengomen tegar. well done

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)