Sunday, 26 September 2021

Giveaway by Shida Radzuan

Giveaway
click banner to join

Baru berkesempatan untuk join giveaway yang dianjurkan oleh Kak Shida. Syarat penyertaan yang ke-empat iaitu 'Apa yang korang suka tentang blog shida' ialah:

Mobile-friendly. Buka blog Kak Shida melalui telefon pun tak ada masalah. Nak baca entri pun senang, tak serabut dengan iklan AdSense. Susunan widget di bahagian kanan sidebar pun tersusun cantik. Senang kata, tak pening kepala lah kalau masuk blog Kak Shida. Nak cari apa apa pun mudah je. 

Warna biru putih yang digunakan oleh Kak Shida pun cantik. Warna yang tak menyakitkan mata. Penggunaan font yang jelas dan mudah dibaca pun merupakan salah satu perkara yang saya suka tentang blog Kak Shida.
 
Jadi, kepada sesiapa yang masih belum join giveaway ni, meh cepat cepat join. 3 kotak hadiah misteri menanti para pemenang. Jeng jeng jeng. Kalau peserta melebihi 50 orang, hadiah bakal ditambah! Jadi cepat cepat join! 

Tarikh tutup: 02 Oktober 2021

Goodluck and all the best kepada semua peserta! ;)

17 comments

  1. Dah join juga Atiqah. Semoga ada rezeki kita :)

    ReplyDelete
  2. goodluck atiqah.. akk pon bru join.. hihi

    ReplyDelete
  3. Betul itu tengok daripada telefon sangat selesa macam blog Atiqah juga.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. good luck untuk kita kita yang join !

    ReplyDelete
  5. mudah2an ada rezeki utk atiqah ;-)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA K.shida ya :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
    Good Luck ya AN ^_^

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)