Sunday, 3 October 2021

Top Komentator Bulan September 2021

 
Bertemu lagi dalam entri mencari siapakah Top Komentator di blog Atiqah Najihah bagi bulan September 2021. Tapi sebelum aku umumkan siapakah yang terpilih, aku nak minta maaf sebab bulan lepas (bulan September) aku tak banyak blogwalking ke blog korang. Tapi korang tetap singgah dan komen blog aku tanpa jemu.
 
In shaa Allah bulan Oktober ni aku usahakan juga untuk blogwalking ke blog korang walaupun aku dah start bekerja pada hari Isnin depan. Aku akan usahakan juga walaupun akan mengambil masa sedikit sebagai tanda menghargai usaha korang singgah dan komen di entri blog aku. 
 
Okey tanpa membuang masa, jom kita tengok siapakah 10 top komentator pada bulan lepas.

 
Kalau tak silap aku, banyak muka muka baru dalam top komentator bulan lepas iaitu Nadia, Kak Ezy, Ika.S dan juga Kak Nohas. Yang masih maintain berada dalam carta iaitu Kak Fiza, Kak Sal, Kak NA, Rabia, Bola Katok dan juga Kak Amie, keep it up! Hehehe.
 
Terima kasih yang tak terhingga sebab sudi singgah, baca dan komen di entri-entri aku tanpa jemu. Yang tak tersenarai pun aku ucapkan tahniah juga!

Okey jom kita tengok siapakah pemenang bertuah yang terpilih kali ini! Drum roll! Ala bayang sendiri lah ek drum roll macam nak umumkan siapakah pemenang nombor satu dalam rancangan Akademi Fantasia hehehe.
 
 
 
Tahniah diucapkan kepada Kak NA! Rezeki akak terpilih untuk bulan lepas hihihi. Jangan segan silu ya emailkan maklumat diri akak kepada saya di jiehahzak@gmail.com.

Yang lain-lain jangan kecil hati ya, in shaa Allah next month rezeki korang pula. Harap harap korang semua masih sudi untuk singgah dan tinggalkan komen di blog aku pada masa yang akan datang. Sebelum tu, mari singgah blog 10 top commentator di atas ya.

31 comments

  1. Tahniah kak NA! Good luck keje baru ye

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Betul tuuuu, dekat blog orang lain punn, nama yang sama jugakkk hehehehe

      Delete
  3. Hehe alhamdulillah. Macam akak tulis sebelum ini ada kesempatan akan melawat cepat atau lambat. Insya Allah.
    Semoga berjaya di tempat baru. Tidak sabar tunggu untuk baca bagaimana keadaan Atiqah di sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak, cepat atau lambat tetap akan lawat jugakkk hehehe.
      Aamiin aamiin ya rabbal alamin, nanti saya cerita keadaan saya disini hehehe :D

      Delete
  4. wahhh masuk list.. hihi..
    tahniah pemenang! =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. yang menjadi top komentar adalah blogger yang aktif. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah nama kak sentiasa ada ❤

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua yang tersenarai rajin bw

    ReplyDelete
  8. Memang tak leh challenge commentators yang ada kat blog AN ni😅. Tahniah2👏🏼

    ReplyDelete
  9. Tahniah..tahniah...semuanya blogger yg femes tu

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah NA!! MMG murah betul rezeki dia

    ReplyDelete
  11. yg kaki2 komen ni internet kt rumah mesti berdesup2 laju hehehe

    ReplyDelete
  12. moga akak boleh jadi top komentar dibulan ini... amin

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua yang jadi top 10

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua top commentators. All the best for first day of working, Atiqah.

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada semua top commentator! :)

    ReplyDelete
  16. I SAW MY NAME LAH ! haha ok dengan ini saya kena terus istiqamah hahha

    ReplyDelete
  17. tahniah semua
    sana sini letak pengomen tegar

    ReplyDelete
  18. tahnaih untuk semua-semua blogger selalu merancakkn entri rakan blogger

    ReplyDelete
  19. Tahniahhhh semuaaaaaa!!! Nama hakak takdaaaaa..LALALALAA...Kadang masuk jengah, x komen..kena rajin komen gak ni..hehhee

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada Kak NA dan semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  21. Tahniah NA dan juga kepada semua pengomen yang lain.

    All the best AN di tempat kerja baharu.

    ReplyDelete
  22. Tahniah untuk semua top komentator blog Atiqah. Dan tahniah juga yang terpilih.
    Terima kasih Atiqah selalu juga singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  23. Tahniah semua pengomen tegar. Maaf jarang blogwalking sebab kesihatan tak mengizinkan..

    ReplyDelete
  24. Tahniah buat semua pengomen dan diri sendiri. 😅

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)