Thrice The Charm Giveaway by Atiqah, Nabilah Samsudin & NHHM

Thrice The Charm Giveaway by Atiqah, Nabilah Samsudin & NHHM
Bismillahirahmanirahim. Sempena menyambut kedatangan 2 bloggers baru merangkap kawan sekerja, kami bertiga berbesar hati untuk mengadakan giveaway yang diberi nama "Thrice the Charm Giveaway by Atiqah, Nabilah Samsudin dan NHHM". 

Dah lama dah tak buat giveaway kan? Alang-alang Bella dan NHHM baru buat blog, jadi kami setuju nak buat collaboration. Lagi meriah gituuuu dan syarat-syarat penyertaan pun tersangatlah mudah. Jadi, tanpa membuang masa, jom kita proceed kepada syarat-syarat penyertaan. 

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Follow blog Atiqah, Nabilah Samsudin dan NHHM
  2. Copy dan paste banner di atas dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Thrice The Charm Giveaway by Atiqah, Nabilah Samsudin dan NHHM"
  3. Backlink entri anda ke salah satu blog di atas
  4. Tinggalkan link entri giveaway anda di ruangan komen salah satu blog di atas (nak komen dekat  tiga-tiga blog pun boleh, tapi tetap dikira satu penyertaan sahaja)
Tarikh penyertaan:
  • 15 Februari 2023 - 15 Mac 2023
Hadiah giveaway:
  1. (1) helai tudung (Waarna)
  2. (2) balang chocojar (Mouthgasm)
  3. (2) botol popcorn (Eng's popcorn)
Cara pemilihan pemenang:
Goodluck and all the best! πŸ’›

*** SENARAI PESERTA ***

28 comments

  1. Ok tiqah..nnt k ret buat...syiok awal2 thn join GA haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah join tau!

      https://anakomak6.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

      Delete
  2. bismillah...Cuya join

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..
    done join yer...
    https://mummyayu.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  4. Nanti ada kesempatan akak join yerπŸ˜šπŸ’•

    ReplyDelete
  5. saya join ya ! semoga ada rezeki

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah-samsudin-nhhm.html

    ReplyDelete
  6. kita join ya
    https://salinasafea.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  7. Ammi join...
    https://www.sheilaarshad.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, akak datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  10. Cie join jugak :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  11. Bismillah..akak join ye
    http://www.suriaamanda.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  12. Join too!

    https://realsviors.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  13. Saya join

    https://www.zianaeunos.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html?m=1

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum wbt, saya join https://www.syaznirahim.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  15. Hi saya join ya https://heartlesshans.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html.
    btw welcome sis Bella and NHHM :)

    ReplyDelete
  16. Hi! AZ join jugak tau. Semoga ada rezeki untuk AZ, aamiin :)

    https://bilabosanmenjelma.blogspot.com/2023/02/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  17. Mama join ye

    https://www.mamapipie.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  18. As join juga tau :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  19. sy join: https://aniesandyou.blogspot.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html?m=1

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...salam perkenalan...akak pun join GA jugak ya...

    https://rizzlinn.blogspot.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  21. Saya baru join... Harap2 rezeki saya.. Hehe.

    https://starlynnmenulis.blogspot.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html?m=1

    Jom follow saya juga.. 😊

    ReplyDelete
  22. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  23. yeay dah join...

    https://sufisuhaillah.blogspot.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete
  24. kak Syu join yer 😁
    https://www.syuderis.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html?m=1

    ReplyDelete
  25. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2023/03/thrice-charm-giveaway-by-atiqah-nabilah.html

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)