DISCLAIMER

PERINGATAN | WARNING

Sebarang komen yang berunsurkan bisnes dan keuntungan akan dipadam dengan serta merta. Jika berminat untuk meletakkan link bisnes atau pautan ke dalam blog ini, jangan segan silu untuk menghubungi penulis di: jiehahzak@gmail.com.

PENAFIAN | DISCLAIMER

Blog Atiqah Najihah adalah blog peribadi kepada Atiqah Najihah. Sebarang pendapat yang saya luahkan dalam blog ini adalah dari diri saya sendiri dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali saya meletakkan nama pemiliknya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap apa jua jenis kerosakan, kehilangan, kerugian dan lain lain lagi yang berlaku akibat kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang berunsurkan jenayah, politik, agama dan rasis antara kaum yang disiarkan kerana ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala maklumat atau penulisan yang ada dalam blog ini adalah melalui pengalaman dan pemerhatian penulis sendiri. Sumber sumber maklumat yang digunakan dan ditulis dalam blog ini juga turut dikreditkan dalam entri atau artikel bagi mengelakkan plagiat dan juga menjaga hati penulis asal. Jika didapati ada entri atau artikel yang tidak dikreditkan kepada penulis asal, boleh hubungi penulis untuk meletakkan kredit kepada yang berkaitan. 

Akhir kata, sebarang printscreen terhadap blog ini adalah dilarang sama sekali kecuali mendapat kebenaran daripada pemilik blog. Semoga penafian ini jelas dan dapat difahami oleh semua pembaca blog ini. 

Terima kasih.