Showing posts with label Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Giveaway. Show all posts

Sunday, 6 March 2022

Giveaway Buku Kereta Lembu dari Melaka oleh www.fairusmamat.com


Nak join boleh click gambar banner di atas.

Tag:

Hadiah:
2 buah buku x 2 orang pemenang

Tarikh tutup:
8 March 2022

Goodluck and all the best kepada semua peserta! ;)


Thursday, 24 February 2022

MINI GIVEAWAY SS 2022

click banner untuk join

Setelah sekian lama tak join sebarang giveaway, hari ini kita mencuba nasib dengan join giveaway yang dilancarkan oleh blogger Syeeda Saniey sempena tahun baru 2022 dan comeback dalam dunia blog. Dengan syarat yang simple, marilah kita sama-sama join! Hadiah pun menarik!

Tarikh tutup

11 March 2020 / 11.59 malam

Goodluck and all the best kepada semua peserta! ;)

Friday, 17 September 2021

Rezeki Menang Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

Alhamdulillah masih tak percaya ya aku menang giveaway yang dianjurkan oleh Kak Busyra ni. Selalunya aku susah nak terpilih kalau join mana mana pertandingan tak kisahlah join dalam blog ke mahupun dalam kehidupan aku. Memang dari tadika lagi, berapa puluh pertandingan mewarna aku masuk, satu pun tak pernah menang HAHAHA
 
Tak ada rezeki orang cakap kan? Mungkin rezeki dalam bentuk lain contohnya dikurniakan kawan kawan yang baik dan sebagainya. Aku masuk giveaway pun sebagai tanda sokongan kepada blogger yang menganjurkan giveaway tersebut. Menang kalah adat pertandingan. Kalau menang, Alhamdulillah. Kalau kalah atau tak ada rezeki, tak apa. Cuba lagi next time begitu hehehe.
 
Tup tup, masa tengah buka blog melalui telefon, aku baca komen dari Kak Busyra yang cakap aku menang giveaway tersebut. Apa lagi, cepat cepat on laptop sebab tak percaya kikiki. Memang betul lah nama aku yang terpilih. Terus whatsapp sebab takut orang menanti.
 
 
 
Dan baru tadi Kak Busyra transfer hadiah wang tunai sebanyak RM 50.00. Tak apa transfer lambat, saya faham mesti akak busy. Apa-apapun, terima kasih Kak Busyra untuk wang tunai ni. Moga moga rezeki Kak Busyra berlipat kali ganda lagi selepas ni. Thank you! 😊
 
Jom singgah blog Kak Busyra disini: https://www.busyratakiyudin.com/ 
Jangan lupa follow dan komen sekali. Check it out! ;)
 
Nota jemari: Duit menang giveaway ni kita guna untuk beli makanan hehehe

Tuesday, 22 June 2021

Pemenang Mellow Crunch Giveaway


Entri yang ditunggu tunggu telah pun tiba. Yakin betul ya ditunggu tunggu, entah entah peserta pun dah lupa hahaha.

Okey okey, pertama sekali 11 jari disusun daripada aku memohon maaf sebab lambat umumkan pemenang. Ada yang hairan tak aku masih tak umumkan pemenang sedangkan blog aku berupdate? Itu semua schedule post. Aku dah schedule semalam, jadi sampai masa yang ditetapkan, blogger tolong publish kan hehehe.

Seperti yang dijanjikan sebelum ini, aku akan pilih dua orang pemenang yang akan memenangi Mellow Crunch iaitu chocojar berasaskan milo. Tapi tapi, memandangkan jumlah peserta melebih 50 orang, aku tambah lagi seorang pemenang. Acah acah nak buat surprise, tapi tak terkejut pun kan? HAHAHA

Jadi, total pemenang yang aku cari ialah seramai tiga orang. Hehehe. 

Sebelum itu, ayat cliche aku nak cakap. Aku nak cakap terima kasih kepada semua para peserta yang sudi join giveaway kedua aku. Walaupun hadiah yang disediakan simple sahaja, tapi masih ada yang sudi join. 

In shaa Allah, aku akan buat lagi giveaway seterusnya. Bila? Aku sendiri belum ada tarikhnya. Kalau giveaway pertama, sempena pembukaan blog. Giveaway kedua sempena followers blog mencecah 100 orang. Giveaway ketiga? Mungkin sempena followers mencecah 300 orang atau 500 orang? Mungkin hehehe.

Dan, aku juga nak minta maaf kalau ada terkurang ataupun terlebih sepanjang giveaway ini berlangsung. Yang mana nama terpilih, aku ucapkan tahniah! Dan yang mana nama tak terpilih untuk menang, aku harap kalian tak serik lagi nak join giveaway ketiga, keempat dan seterusnya daripada aku. 

Drum roll *bayangkan lah ya ada music aku masukkan dalam entri ini, music ala ala nak umumkan pemenang yang biasa ditengok di television hehehe*



Dan pemenang ketiga jatuh kepada peserta no...


Tahniah diucapkan kepada para pemenang! 💃 Tahniah kepada Kak Ret, Kak Amie dan juga Kak Dana! Kalau tertanya tanya kenapa masa yang agak berbeza antara Kak Ret dan Kak Amie vs Kak Dana, itu sebab aku ada buat blood glucose test lepas selesai naik nombor Kak Amie. Itu lain entri aku cerita hehehe.

Dan satu lagi kalau tertanya tanya, kenapa jumlah nama masa pilih pemenang ketiga hanya ada 50 nama sahaja, itu kerana aku dah buang nombor peserta 10 dan 24. Jadi tinggal 50 orang sahaja.

Aku harap kalian sudi terima hadiah kecil dan tak seberapa daripada aku ini. Masa naik nombor nombor para pemenang ini, aku terus terbayang muka Firdaus, Uyyum dan Aiyan. 

Mesti Mellow Crunch ini akan jadi hak milik mereka bertiga 😆 

Dan kepada para pemenang, boleh email details diri masing masing kepada aku di jiehahzak@gmail.com

Email maklumat diri macam biasa, nama, alamat dan no telefon untuk aku poskan Mellow Crunch. Nanti bila dah ada tracking number, aku akan update ya. Aku minta maaf kalau lambat bagi tracking number.

Beli di shopee, kadang kadang seller makan masa nak poskan barang customers. Nak nak sekarang dah tak boleh pilih courier, berserah saja pada shopee untuk tentukan courier mana yang mereka nak. Jadi, aku minta maaf awal awal. In shaa Allah, kalau dah ada tracking number, aku terus update kepada para pemenang.

Jumpa lagi di lain giveaway hehehe.

Nota jemari: Next giveaway nak bagi hadiah apa pula eh? Hahaha. Mesti jemu kan kalau asyik bagi chocojar setiap kali buat giveaway kan 😂 Tak ada kepelbagaian langsung hehehe

Tuesday, 4 May 2021

Saguhati Sampul Raya Hispter daripada Blog Azhafizah.com

Saguhati Sampul Duit Raya daripada Blog Azhafizah.com | Alhamdulillah, hadiah saguhati sempena Giveaway Sampul Raya Hipster daripada kak Fiza selamat sampai! 


Walaupun tak ada rezeki menang tempat pertama, kedua dan ketiga, tapi ada rezeki menang hadiah saguhati. 


Boleh baca disini: https://www.azhafizah.com/2021/04/pemenang-giveaway-sampul-raya-hipster.html


Cantik betul! Lagi nampak exclusive dan cantikkk bila boleh letak nama sendiri dekat bahagian belakang sampul duit raya itu hehehe.


Kakak ketiga pun berkenan tapi tapi dia cakap raya tahun hadapan, dia order, in shaa Allah. 


Raya tahun ini tak boleh nak bagi lagi duit raya, in shaa Allah tahun hadapan baru boleh bagi 😂 Jadi sampul duit raya ini kita simpan sebagai kenangan. 

 


Masa Kak Fiza suruh pilih design mana yang berkenan di hati hari itu pun dah rambang mata nak pilih sebab banyak sangat design yang menarik. Sekejap nak pilih kucing, sekejap nak pilih bunga dan akhir sekali pilihlah corak bunga seperti gambar di atas hehehe.


Bahagian belakang sampul raya hipster. Boleh letak nama sendiri atau nama company dan sebagainya. 


Jadi, sesiapa yang berminat boleh lah tempah dengan Kak Fiza. Tapi tak sure Kak Fiza ambil order lagi ke tak sebab dah nak raya kan. Apa apa boleh contact Kak Fiza.

Rujukan design lain: Design Sampul Duit Raya Hispter

Kepada Kak Fiza: Terima kasih untuk hadiah saguhati ni. Semoga akak dilimpahkan rezeki yang berterusan

Thursday, 22 April 2021

Hadiah Giveaway daripada Shida Radzuan Blog

Hadiah Giveaway daripada Shida Radzuan Blog | Sebagaimana aku pernah update disini, aku merupakan salah seorang pemenang "Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog". 


Alhamdulillah, hadiah dah selamat sampai tengah hari tadi! Baru baca semalam disini yang kak Shida baru saja pos hadiahnya. Tup tup, dah sampai hehehe. Laju betul poslaju. 


Mungkin duduk di bandar Kuala Terengganu. Sebab dulu masa duduk di Marang, berjanggutlah menunggu parcel kalau seller pakai courier poslaju.



Kak Shida balut elok elok duduk dalam kotak


Tadaaaa! Ini dia isi di dalam kotak. Dua helai handsocks bewarna biru dan hitam, dua keping sheet mask Korea dan sekeping kad hari raya daripada kak Shida sendiri.

Handsocks itu mula mula aku ingatkan koyak, tapi rupanya dia untuk ibu jari tangan. Aku pun terus "Ah sudah, tangan kanan nak sarung macam mana pula" sebab tangan kanan aku ada dua ibu jari kan. Hehehe


Bila dah cuba pakai, nampak pelik pulak hahaha tapi never mind, lama lama tak pelik dah lah kan 😂


Gambar depan kad raya. Lupa nak ambil gambar belakang hehehe. Maaflah gambar tak menarik mana sebab aku tak reti nak ambil gambar. Buat video di tiktok, buat reels di instagram, semua tak cantik HAHAHA. Last last ambil gambar sekeping sekeping macam saja. 

Kepada kak Shida, terima kasih atas hadiah ini. Semoga kak Shida dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah 💜 Aamiin aamiin ya rabbal alamin.

Thursday, 15 April 2021

Pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan


Menang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog | Pagi tadi kak Shida keluarkan senarai pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan, kita scroll scroll sampai akhir entri, tiba tiba ternampak ada nama blog atiqahnajihah.com

Alhamdulillah rezeki di bulan puasa. Tak sangka akan menang sebab selama aku join giveaway tak pernah menang HAHAHA. Ini pun menang untuk hadiah terakhir. Ada rezeki menyelit disitu.

Dapat handsock, sheet mask Korea dan sekeping kad raya daripada kak Shida sendiri. Adakah ini petanda kena belajar pakai handsock? Sebab aku tak pernah pakai handsock. Selalu pakai inner saja. 

By the way, nak ucapkan tahniah kepada para pemenang yang lain! Ada yang menang duit cash RM50 as Top Referral, dua orang pemenang tudung fareha dan bantal cushion sebab content blog dan penceritaan yang menarik dan tujuh orang pemenang sebagai cabutan bertuah daripada kak Shida.

Kak Shida cakap yang tak menang jangan merajuk sebab semua orang akan dapat sekeping kad raya daripada kak Shida jugak. Mana tahu pada masa akan datang kalian pula yang berjaya jadi pemenang dalam giveaway kak Shida ataupun giveaway orang lain 😉