Thursday, 15 April 2021

Pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan


Menang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog | Pagi tadi kak Shida keluarkan senarai pemenang Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan, kita scroll scroll sampai akhir entri, tiba tiba ternampak ada nama blog atiqahnajihah.com

Alhamdulillah rezeki di bulan puasa. Tak sangka akan menang sebab selama aku join giveaway tak pernah menang HAHAHA. Ini pun menang untuk hadiah terakhir. Ada rezeki menyelit disitu.

Dapat handsock, sheet mask Korea dan sekeping kad raya daripada kak Shida sendiri. Adakah ini petanda kena belajar pakai handsock? Sebab aku tak pernah pakai handsock. Selalu pakai inner saja. 

By the way, nak ucapkan tahniah kepada para pemenang yang lain! Ada yang menang duit cash RM50 as Top Referral, dua orang pemenang tudung fareha dan bantal cushion sebab content blog dan penceritaan yang menarik dan tujuh orang pemenang sebagai cabutan bertuah daripada kak Shida.

Kak Shida cakap yang tak menang jangan merajuk sebab semua orang akan dapat sekeping kad raya daripada kak Shida jugak. Mana tahu pada masa akan datang kalian pula yang berjaya jadi pemenang dalam giveaway kak Shida ataupun giveaway orang lain 😉

30 comments

  1. Alhamdulillah ada rezeki Atiqah. Akak dapat hadiah top commentators itu kira ada juga. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh lupa nanti tunjuklah hadiah apabila sampai :)

      Delete
    2. In shaa Allah nanti hadiah sampai, kita update :P
      Kak NA jangan lupa baca hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah wak, rezeki bulan puasa hehehe

      Delete
  3. alhamdulillah tahniah atiqah :D
    AO pun menang juga dapat 10 custom kad raya. eksitednya dah lama tak menang GA.
    nanti sharelah hadiahnya okay?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn! Saya punn first time menang giveaway ni hahaha.
      In shaa Allah nanti hadiah sampai, kita update :P
      AO jangan lupa baca ye hehehe

      Delete
  4. Tahniah! Kena belajar pakai handsock ni heheheee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maceh kak amie, in shaa Allah slow slow belajar hehehe

      Delete
  5. tahniahnyer.. wak selalu nmpk org pomouan paki handsock ni driving kete jeew.. 😅

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. tahniah Atiqah :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah ☺️☺️

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki. Tahniah.. Sama la kita.. Hehe..

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah tahniah boleh laa nnt pakai ms raya ;-)

    ReplyDelete
  10. Tahniah awak :) Rezeki rezeki hee. Seronoknya.

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)