Showing posts with label Running Man. Show all posts
Showing posts with label Running Man. Show all posts

Friday, 16 July 2021

Sarapan Roti Telur Bersama Nugget

Tak pernah pernah buat entri pasal makanan, tiba-tiba hari ini terasa nak update entri makanan hehehe. Yang sebetulnya, kekeringan idea nak update pasal apa. Aku asyik pakai alasan yang sama saja kan, asyik asyik kekeringan idea, sikit sikit kekeringan idea, betul tak? Bedal saja, janji bukan update entri yang mengarut ke yang pelik pelik hehehe.

Kali kedua yang sebetulnya, bukanlah sarapan semata mata, tapi brunch. Brunch ialah gabungan waktu makan antara sarapan dan tengah hari. Senang gabung sekali, tak payah pening pening kepala fikir nak makan apa. Nak makan apa pun penat nak fikir, sebab dah jemu semua makanan. Tapi, bagi diri aku dan kakak aku, tetap kena makan nasi juga, kalau tak rasa macam tak lengkap.

Simple saja brunch aku sebab perut dah berkeroncong sangat. Malam semalam makan nasi goreng tapi suku sahaja, jadi bila celik mata pagi hari, terus rasa lapar. Otak pun ligat fikir nak makan apa, dan teringat roti gardenia expired 14 Julai, jadi 15 Julai selamat lagilah untuk dimakan. 

Walaupun kadang kadang takut juga nak makan roti even sehari baru expired, sebab dah ada pengalaman masa bulan puasa tempoh hari, cirit birit beb! Seharian cirit birit. Memang lembik badan den keluar masuk toilet tak berhenti henti. Padahal roti gardenia yang aku makan masa sahur baru expired sehari. Bila dah habis cirit birit, barulah perasan roti dah berkulat :')

Padahal sebelum sebelum ini, pernah saja makan roti yang dah expired lima enam hari, memang elok lagi. Tak kena cirit birit pun. Mungkin nasib aku terkena cirit birit masa puasa tempoh hari. Tapi Alhamdulillah, tak ada sakit perut pun lepas makan roti telur tadi.

Goreng nugget sikit dengan chicken finger strips. Makan sambil tengok running man memang mantap. Jenis aku, kalau makan sambil tengok drama ke movie ke running man ke apa apa ke, makanan aku akan habis dimakan berbanding aku makan tapi tak tengok cerita. Mungkin sebab syok kot makan sambil tengok cerita? Sedar sedar nasi dah habis. Sedar sedar buka tudung periuk nasi dan menambah! Hehehe.

Foresight view

Close view

Alamak kantoi air tak penuh gelas HAHAHA. Tak apa, ada satu jug air yang setia duduk tepi masa aku tengah makan. Tapi maaf lah ya, tak menarik sungguh gambar aku ambil. Tangan tak berseni memang macam inilah. Terketar ketar nak ambil gambar. Kakak aku cakap tangan aku terketar ketar masa nak ambil gambar sebab tangan tak kena bedung masa baby. Cis kurang asam jawa betul. Tapi ada kaitan ke? Curious pula aku 😂

Gigih juga buat watermark ya. Janji adalah watermark. Sebelum sebelum ini tak pernah pernah nak watermarknya. Tiba-tiba rajin letak watermark pula hari ini.

Tengok? Buat entri pasal sarapan saja, berjela jela yang ditulisnya huhuhu. Adios!

Nota jemari 1: Rasa macam tergantung pula entri kali ini hehehe
Nota jemari 2: Geram dengan blog sebab sampai sudah tak boleh nak edit HTML. Tak tahulah apa masalahnya tiba tiba tak keluar bahagian edit HTLM, loading setiap masa

Monday, 5 July 2021

Top 5 Most Read Entries Based on Google Search Console

Top 5 Most Read Entries di atiqahnajihah.com. Hari ini tiba tiba rasa nak berkongsi most read entries blog aku. Yang sebetulnya, tak ada idea nak update apa, maka terhasillah entri ini hehehe.


Ala tak salah kan kalau nak share lima entri terbaik yang pernah aku publish di blog aku ini setakat hari ini. Tak adalah nak cakap hebat, hanya sekadar berkongsi 😂 Blog masih di proses beginner, followers pun baru 123 orang. 


Tak dan nak kejar macam followers blog blog orang lain. Masih ada yang jauh lagi hebat! Dan aku sendiri, masih banyak benda yang perlu dipelajari begituu kau Senang kata, masih jauh lagi perjalanan blog aku untuk dilalui HAHAHA.


Okey kembali kepada tajuk, Top 5 Most Read Entries ini aku ambil based on Google Search Console. Aku setiap hari buka untuk tengok perkembangan blog walaupun ada beberapa perkara aku tak faham. Bedal sajalah. Faham yang mana mudah difahami sajalah HAHAHA.


1.    Nombor satu jatuh kepada entri bertajuk Jaringan Prihatin Tunetalk. Baca disini: https://www.atiqahnajihah.com/2021/05/jaringan-prihatin-tunetalk.html


Tak dinafikan, entri pasal Jaringan Prihatin inilah yang buat earnings AdSense aku mencanak naik untuk beberapa hari! Serious tak tipu. Kalau bukan sebab entri ini, aku rasa, aku masih tak cukup nak kumpul 10 US dollar.


Aku langsung tak expect yang entri ini akan meletop kebabom gitulah lebih kurang 😂 Aku update macam biasa dan kemudian aku share di Twitter. Aku share dalam pukul 7 lebih rasanya. Dekat dekat nak Maghrib kalau tak silap aku.


Dan pap! Blog aku terus dikunjungi oleh orang ramai. Macam kunjung rumah dah bunyi ayat ini hahaha.


Mana aku tahu? Aku kan ada letak yang freeuseronline, jadinya dari situlah aku tahu. Legit saja kan freeuseronline itu kan? Malam aku publish entri tersebut, aku bukalah blog aku melalui telefon. Aku nampak 70 something online user.


Me be like "what?!" Memang tak percaya. Keesokan harinya aku buka akaun AdSense, memang naik earnings aku. Mula mula aku ada dalam 0.32 US dollar, tapi lepas saja entri tersebut di publish, earnings aku naik dalam 7 US dollar.


Dan sampai sekarang, entri tersebut masih menjadi the most read entries di blog aku. 


2.    Entri kedua jatuh kepada entri yang bertajuk Pengalaman Bekerja di McDonalds. Boleh baca disini: https://www.atiqahnajihah.com/2021/05/pengalaman-bekerja-di-mcdonalds.html


Mungkin ramai yang beminat nak tahu macam mana bekerja di fast food restaurant kan? Mungkin sebab itulah entri tersebut menjadi entri kedua the most read bagi blog aku.


Moga moga apa yang aku kongsi serba sedikit dapat membantu memberi pencerahan kepada orang yang memerlukan maklumat tentang pekerjaan di McDonalds hehehe.


3.    Seterusnya, yang ketiga jatuh kepada entri bertajuk Lee Kwang Soo Last Episode on Running Man Episode 559. Baca disini: https://www.atiqahnajihah.com/2021/06/lee-kwang-soo-last-episode-on-running.html


Rentetan berita pengunduran Lee Kwang Soo dalam variety show Running Man, ramai yang mencari cari tentang berita tersebut.


4.    Entri keempat yang menjadi the most read entries based on Google Search Console ialah entri yang bertajuk Ujian Bahasa Terengganu. Boleh baca disini: https://www.atiqahnajihah.com/2021/03/ujian-bahasa-terengganu.html?m=1


Mungkin ramai yang berminat nak belajar bahasa Terengganu? 😂


5.    Dan entri di tempat kelima pula jatuh kepada entri yang bertajuk Claim Free 40GB YES Sim on Shopee. Baca disini: https://www.atiqahnajihah.com/2021/06/claim-free-40gb-yes-sim-on-shopee.html


Mungkin sebab ebelia kan? Sebab YES Sim ini aku redeem sebab aku dapat ebelia. Dan aku rasa mungkin ramai yang ingin claim juga, tapi tak tahu macam mana caranya. Mungkin. Hehehe.


Dan itu sahaja. Cadangnya nak buat 10 entri terbaik tapi panjang sangat. Jenuh orang nak baca HAHAHA. Itupun kalau baca 😜

Monday, 14 June 2021

Lee Kwang Soo Last Episode on Running Man Episode 559

Bertemu lagi dalam entri berkenaan Running Man hahaha. Mesti jemu nak membaca kan sebab asyik update pasal Running Man selalu. Nak nak yang tak pernah tengok Running Man, lagilah jemu sebab tak tahu apa apa pasal Running Man. 

Maaf ya kalau jemu. 

And yes, hari ini (sebenarnya semalam, tapi memandangkan hari ini baru boleh download episode beserta subtitle so jadilah hari ini hehehe) episode terakhir Lee Kwang Soo bersama Running Man. 3,991 hari bersama sama ahli member yang lain dan akhirnya secara rasmi Lee Kwang Soo sign out from Running Man, 13 Jun 2021. 


Uniform oren yang dipakai Lee Kwang Soo dan tertera nombor 3,991 bermaksud jumlah hari Kwang Soo bersama Running Man. 

Macam biasa, menitik air mata keperempuananku lagi sekali bila tengok episode terakhir ini. Tengok sambil makan tengah hari. Sedih dia tak boleh bawa berbincang :') Permulaan episode tak sedih mana lagi, masuk saja sesi baca surat yang ditulis oleh setiap ahli member, sis dah tak mampu tahan lagi HAHAHA.

Sampaikan Lee Kwang Soo tak boleh nak baca surat yang ditulis oleh Seok Jin dan Jae Suk. Jae Suk yang tolong bacakan. Sampai giliran surat Jong Kook, Kwang Soo dah boleh baca walaupun tersekat sekat juga. 


Surat Jee Seok Jin kepada Lee Kwang Soo

"It has been already 11 years since I first met you. You were Long Legs Lee Kwang Soo whom I met at work, but now you are my little brother whom I will be with forever. Kwang Soo, I was happy when I shouted Feeling! Intuitional! Cross! with you. Feeling! Intuitional! Cross! might have been nothing to others, but I was sincerely grateful for each moment of it. You are kind and col. Let's see each other forever. Let's be friends forever. Even if you are not on Running Man, we are family. I love you, Kwang Soo."


Surat Yoo Jae Suk kepada Lee Kwang Soo

"To my beloved brother, Kwang Soo. It has already been 11 years since we started Running Man. It is hard to put into words how much effort you put in. You did so well. I don't know who to interrupt and who to ask for piggyback rides anymore, but I think it will end up being Se Chan or Suk Jin hyung. It will feel empty and be hard without you around but don't worry about us. Do everything that you have wanted to do. Let's see each other often. Call me if you ever need anything. Thank you, Kwang Soo."


Surat Kim Jong Kook kepada Lee Kwang Soo

"I don't know why it was so fun. We used to laugh every time our eyes met. I thought we would stay this way forever and I thought you would be there until the end, which is why I think I feel even sadder. We won't be together in Running Man anymore, but let's be together for the rest of our lives. Be healthy always, you punk."


Surat Ha Dong Hoon kepada Lee Kwang Soo

"To my younger brother, to my lovely Kwang Soo. Hello Kwang Soo. It is me, HaHa. Since I saw you every week for the past 11 years, I feel like I will see you next week as well. It is because you did your best and showed an incredible amount of effort, that so many viewers are upset and as sad as we are. You worked hard, Kwang Soo. Who will I tease now? Who will I con now? With whom will I stay up all night talking? I love you. I will pray that you stay dazzling and cool and realize your dreams no matter where you are! I love you, Kwang Soo. Stay healthy and happy."


Surat Song Ji Hyo kepada Lee Kwang Soo

"During the mean, happy, exhausting, stressful, touching moments and when we went to unfamiliar places and saw fascinating things. Thank you for staying with me for the past 11 years. Thank you. You worked hard. Kwang Soo, you are my younger brother. Like I said earlier, it still does not feel real to me. I think deep sadness will hit me and make me crumble when it hits me that you are no longer here. Visit whenever you miss us. I love you, Kwang Soo."


Surat Yang Se Chan kepada Lee Kwang Soo

"Kwang Soo hyung, you worked hard for the past 11 years. I was happy to spend four years with you. We used to call each other after every shoot and have long conversations. I guess that won't happen now. I will miss you a lot. I will always miss you, think of you and feel empty. Now, do everything you wanted to do in the world without penalties."


Surat Jeon So Min kepada Lee Kwang Soo

"Kwang Soo oppa, I am really thankful that I got to know you during the time that is either short or long. I am really thankful for the unforgettable memories. I will pray for you each step of the way, and I will keep the show going. Visit Running Man anytime. We will be waiting."


And the last one, surat Lee Kwang Soo kepada semua ahli member Running Man

"Please continue to give the show a lot of love and attention."

Sebagai peminat setia variety show Running Man yang tak pernah tertinggal satu episode pun iaitu bermula episode 1 sampai episode 559, 
aku nak ucapkan

Terima kasih untuk 11 tahun di dalam Running Man, Lee Kwang Soo! 💜

Wednesday, 9 June 2021

Preview Episode 559 Lee Kwang Soo Tinggalkan Running Man


Tahun 2011, Running Man episode 41, Song Joong Ki secara rasminya meninggalkan variety show Running Man kerana ingin fokus dalam bidang lakonan.

Diikuti oleh Kang Hee Gun (Gary) yang turut meninggalkan Running Man pada tahun 2016 kerana ingin fokus dalam bidang nyanyian. 

Dan pada tahun ini (2021), Lee Kwang Soo pula mengikut jejak langkah Joong Ki dan Gary kerana mengalami kesukaran untuk menjaga keadaan fizikalnya akibat terlibat dalam kemalangan jalan raya pada tahun 2020. 


Siapa dah tengok latest episode Running Man minggu ini? Hujung hujung episode 558, ada preview next episode iaitu episode 559 yang memaparkan episode terakhir Lee Kwang Soo di dalam Running Man.

Semuanya tengah tahan air mata daripada mengalir. Yang mengalirkan air mata pun sudah pasti Song Ji Hyo. Kwang Soo nak bercakap pun sebak sebab terlampau sedih.

11 tahun bersama, tetapi akhirnya Kwang Soo terpaksa undurkan diri juga atas faktor kesihatan diri.


Nampak over kan, tapi bila tengok video di atas, air mata aku pun menitis juga 😂 Masa Gary keluar dulu tak terasa mana, tapi Kwang Soo keluar ini rasa sedihnya. 

Penghibur di dalam Running Man! Tak ada siapa yang boleh tandinginya. Nak cari pengganti yang sebiji sama dengan Kwang Soo pasti mustahil.

Baca komen komen penonton setia Running Man, mostly cakap tak sanggup nak tengok next week punya episode. Memang confirm banjir dengan air mata! Memang sedihlah! 

Kakak aku pun cakap "Macam mana nak tengok episode next week ini adik?" Aku pun cakap "Sedih ke tak sedih ke, tetap akan tengok. Last day Kwang Soo kan, kenalah tengok. Biji mata berair itu belakang cerita" 😂

Episode 558 dan episode 557 pun ahli ahli lain dah mula sedih lepas berita Lee Kwang Soo akan tinggalkan Running Man mula tersebar. 

Semua pakat tanya "Are you okay, Kwang Soo?" Kwang Soo pun nampak sedih tapi dia buat buat suka 😂 Siapa tak sedih? Semua dah dianggap macam keluarga dah, tapi keadaan tak mengizinkan untuk kekal selamanya. 

Lama lama nanti, akan tamat juga Running Man ini (aku rasa) hehehe. Sebab mostly dah tua tua. Nak berlari pun dah sakit sakit semuanya. Sebab itu, aktiviti sekarang banyak santai santai, lebih banyak kepada aktiviti yang tak memerlukan kelasakan. 

Walaupun kadang kadang bosan juga aktivitinya, tapi tetap layan HAHAHA. Tetap ada lawaknya. Bolehlah buat hilang stress, takkan nak stress sepanjang masa kan? 

Nak keluar tak boleh, jadi terpaksa duduk terperap dalam rumah. Terperap dalam rumah pun boleh lead to stress, so jangan stress stress. Buat something yang boleh hilangkan stress kalian.

Macam aku, tengok Running Man episode yang awal awal dulu, tengok drama korea atau movie hehehe.

Friday, 21 May 2021

Kang Han Na dan Kim Ji Suk Pengganti Lee Kwang Soo dalam Running Man?

Pada 27 April 2021 yang lepas, agensi King Kong by Starship telah mengeluarkan pengumuman rasmi bahawa artis naungannya iaitu Lee Kwang Soo akan mengundurkan diri daripada variety show terkenal di Korea Selatan iaitu Running Man setelah 11 tahun menjadi ahli tetap dalam variety show tersebut.


Hari ini di koreaboo.com telah mengeluarkan satu artikel yang mengatakan desas desus Kang Han Na dan Kim Ji Suk akan menjadi pengganti kepada Lee Kwang Soo dalam Running Man



Pesaing pertama yang diyakini oleh netizen dalam perbincangan menggantikan Lee Kwang Soo ialah Kim Ji Suk. Menurut catatan asal netizen, nama Kim Ji Suk mula disebut sebut selepas berita tentang pengunduran Lee Kwang Soo diumumkan. Pesaing yang seterusnya disebut sebut sebagai pengganti Lee Kwang Soo tak lain dan tak bukan Kang Han Na.


Honest opinion daripada aku, macam okey kalau ada pengganti Lee Kwang Soo. At least, kita boleh nampak muka muka baru dalam variety show tersebut. Almaklumlah semua ahli dah makin berusia, jadi memang perlukan muka muka baru sebagai pengganti. 


Walaupun tahu memang tak ada orang yang boleh ganti tempat Lee Kwang Soo dalam Running Man, tapi apa salahnya kalau pengarah ambil orang baru untuk gantikan tempat dia. 


Macam So Min dan Se Chan yang menjadi pengganti Kang Gary, awal kemunculan mereka, rating jatuh, So Min dan Se Chan dapat ramai haters. Tapi lama lama, penonton dah boleh terima mereka walaupun tak sepenuhnya. 


So Min pun dah jadi lagi baik daripada sebelum ini. Dulu pun aku susah nak terima So Min tapi lepas So Min rehat selama sebulan hari itu, dia comeback jadi yang lagi baik.


Kang Han Na pun memang dah selalu jadi tetamu Running Man sampai ahli ahli tetap yang lain dah rasa Han Na macam keluarga. Dah memang selalu sangat jadi tetamu jemputan. Siap pergi project luar negara sekali dengan ahli ahli member yang lain.


Kim Ji Suk pun pernah datang ke Running Man sebagai tetamu. Tapi tak sekerap Han Na. Kalau Ji Suk confirm menjadi pengganti Kwang Soo, bolehlah partner dengan So Min sebab So Min pernah berlakon bersama sama dengan Ji Suk. Makin bertambahlah loveline So Min nanti 😂


Jadi pendapat kalian yang memang penonton setia Running Man ini macam mana? Okay ke kalau salah seorang atau kedua duanya sekali menjadi pengganti Lee Kwang Soo dalam Running Man? 

Tuesday, 27 April 2021

Lee Kwang Soo Tinggalkan Running Man


Lee Kwang Soo Tinggalkan Running Man | Yes, latest info daripada agensi Lee Kwang Soo iaitu King Kong by Starship mengumumkan bahawa 24 Mei merupakan rakaman terakhir Lee Kwang Soo dalam variety show Running Man. 


Lee Kwang Soo dah menyertai Running Man sejak 11 Julai 2010 dan kemungkinan besar lepas keluar dari Running Man ini, Kwang Soo akan fokus dalam bidang lakonan.


Kenyataan rasmi daripada agensi Lee Kwang Soo:

"Kami ingin memberitahu bahawa Lee Kwang Soo akan meninggalkan Running Man SBS setelah rakaman terakhirnya pada 24 Mei. 

Setelah terlibat dalam kemalangan kereta pada tahun lalu, Lee Kwang Soo telah menerima terapi fizikal secara berkala walaupun masih menjalani rawatan, ada kalanya dia berasa sukar untuk menjaga keadaan fizikalnya semasa penggambaran Running Man. Hasilnya, setelah mengadakan perbincangan panjang lebar dengan staf produksi krew, rakan rakannya dan juga agensi, akhirnya kami membuat kesimpulan bahawa dia memerlukan masa untuk pulih, baik secara fizikal dan mental. 

Running Man yang disebut sebagai "rumahnya" selama 11 tahun, sukar baginya untuk membuat keputusan ini. Namun, tidak dapat dielakkan ketika mempertimbangkan niatnya untuk menunjukkan imej yang lebih baik kepada penonton pada masa hadapan.

Kami dengan ikhlas mengucapkan terima kasih kepada semua penonton atas kasih sayang yang mereka tunjukkan kepada Lee Kwang Soo di Running Man dan Lee Kwang Soo berjanji akan muncul nanti dalam keadaan lebih sihat dan ceria."

Whaaaaaaaatttt! Akhirnya, selepas 11 tahun dalam Running Man, akhirnya Lee Kwang tinggalkan juga. Dulu Lizzy, Joong Ki, Gary dan sekarang Kwang Soo. 


Lee Kwang Soo ini antara penyeri dalam Running Man. Ingat lagi masa Kwang Soo accident, dia ada tak datang untuk satu episode, episode itu hambar sangat huhuhu. Next episode terus ada Kwang Soo. Sanggup datang walaupun pakai crutches. 


Lepas ini siapalah pula pengganti Kwang Soo ya? Masa Gary keluar dulu, So Min dengan Se Chan penggantinya. Kwang Soo? Jessi mungkin hahaha.


Ada yang cakap Kwang Soo dah nak kahwin dengan Sun Bin sebab itu Kwang keluar dari Running Man. Sama macam Gary. Lepas Gary keluar, tiba-tiba keluar berita Gary dah berkahwin dan ada anak lelaki seorang.


Tapi bagi aku, variety show Running Man ini dah boleh dibubarkan dah kot ataupun tukar konsep. Buat ala ala talk show ke, sebab ahli member Running Man yang sedia ada pun dah makin berusia, macam Seok Jin sendiri dah cecah 54 tahun. Dah tak larat mana dah nak main aktiviti yang cabut nama, yang kena lari lari.


Ahli Running Man yang lain pun ada banyak masalah kesihatan macam Jong Kook dan Ha Dong Hoon. Walaupun sedih Kwang Soo dah nak tinggalkan Running Man, kita sebagai penonton tetap kena hormatkan keputusan dia. 


Aku memang peminat setia Running Man, memang setiap hari Isnin, aku akan download episode Running Man yang baru keluar. Dan aku kumpul semua episode Running Man dari episode 1 sampai yang paling latest. Memang penuh dalam hard disc aku dengan episode Running Man. Sambil makan sambil tengok semula episode-episode yang lama hehehe. Memang fun! Tak pernah jemu!


Baru semalam siap tengok episode paling latest Episode 522. Hari ini dah keluar berita Kwang Soo dah nak tinggalkan Running Man.

 

Tak boleh tengoklah lepas ni Kwang Soo khianat Jong Kook

Wednesday, 10 March 2021

Korean Drama: Vincenzo


Assalamualaikum. Ada yang layan ke drama korea Vincenzo ini? Aku baru lagi tengok, baru episod 1. Drama still on-going dan sekarang dah ada 6 episod. So far so good sebab ada Song Joong Ki! 

Minat betul dengan dia since Joong Ki jadi ahli member Running Man dan dalam drama The Innocent Man. Good looking dan merupakan salah seorang bestfriend Lee Kwang Soo. 

  • Jumlah episod: 20 episod
  • Tarikh tayangan: 20 February 2021 - 26 April 2021
  • Waktu siaran: Saturday & Sunday, 9.00 p.m.
  • Network: tvN
  • Negara: South Korea
  • Bahasa: Korean

Sinopsis:

Pada usia 8 tahun, Park Joo-Hyeong (Song Joong Ki) pindah ke Itali setelah diambil sebagai anak angkat. Apabila meningkat dewasa, namanya ditukar menjadi Vincenzo Cassano dan menjadi seorang peguam yang bekerja untuk geng mafia sebagai kongsigliere. 

Vincenzo pulang ke Korea Selatan kerana perang antara kumpulan mafia di Itali. Di Korea Selatan, dia terlibat dengan seorang peguam perempuan iaitu Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin). 

Cha Young seorang peguam yang sanggup melakukan apa apa sahaja untuk memenangi kesnya. Dan, Vincenzo Cassano telah jatuh cinta kepadanya.

Sinopsis tamat.

Nak tahu lebih lanjut? Kena tengok sendiri hehehe. Aku pun baru episod 1. Baru sampai scene Vincenzo sampai South Korea kemudian kena rompak dengan pemandu teksi. Banyak sangat drama korea sekarang ini sampai tak tahu nak tengok mana satu HAHAHA. 

Kadang-kadang tunggu dah habis semua episod, baru marathon tengok. Baru syok nak tengok. Tapi jenis tak menyabar macam aku ini, tengok jug masa on-going 😆

      

Antara barisan pelakon utama Vincenzo. Selamat menonton!

Nota Jemari: Boleh tonton di netflix