Wednesday, 8 September 2021

Anti-Bacterial Hand Gel dari Blog AnakOmak6

Buka pintu sebab tunggu abang foodpanda mart datang hantar barang, tapi abang poslaju yang sampai. Akhirnya hadiah kecil dari budak kecil yang bernama Uyyum selamat tiba sempena menjadi salah seorang top commentator bulan Ogos di blog Kak Ret.


Anti-Bacterial Hand Gel from Bath & Body Works


Aku dapat Sweet Pea & Cucumber Melon. Paling suka bau Sweet Pea sebab bau manis! Cucumber Melon tu sedap juga bau dia, tapi paling sedap Sweet Pea. Ngam teruk bagi hand sanitizer ni sebab sanitizer lama aku kena kebas dengan kakak ketiga aku. 

Kecik molek. Memang senang letak dalam poket seluar je bila keluar memandangkan aku jenis tak suka bawa beg, letak dalam poket seluar pun okey dah. 

Kepada Uyyum dan Kak Ret, terima kasih untuk hadiah ini 🙆 Moga moga Allah melimpahkan rezeki yang berterusan kepada Uyyum dan juga Kak Ret. Aamiin. 

Jangan lupa singgah di blog Kak Ret -- https://anakomak6.blogspot.com/ ;)

Nota jemari: Font blog okey ke tidak? Hihihi

23 comments

  1. Hehe akak dapat jenis lain.
    Haah senang letak dalam poket.
    Ok jenis tulisan. Perasan semalam header lain tapi lupa tulis.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah dh smp pun


    Font skrg ok je.. Nice

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. bestnya dpt adiah!

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Atiqah. Cantik design botol hand sanitizer tu.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki. Boleh guna sebagai usaha lindungi diri juga.

    ReplyDelete
  6. Tgk pun dah terbau wang dia semerbak..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..Tahniah Atiqah! Comel hadiah dari Uyum dan KakRet. Sweet hadiahnya se sweetnya bauan tu.

    ReplyDelete
  8. Jangan ditelan sudah lah hand sanitizer tu. 😂

    Font OK je. Masih boleh nampak dengan jelas.

    ReplyDelete
  9. Cute dan easy going... Fungsi tu amat berguna.. Akak x dpt amekla.. sebab tengah kuarantin la pulak kat rumah.. Alaaahaiiii...

    ReplyDelete
  10. alah comelnya... best nya dapat hadiah comel gini

    ReplyDelete
  11. Comelnya hadiah. Pandai Uyum pilih hadiah untuk gadis-gadis. Amboi-amboi. Hehe. Font ok je. Saiz pun nice

    ReplyDelete
  12. Betul tu . Kecil comel mudah je nak letak dalam poket atau nak simpan dlm handbag

    ReplyDelete
  13. Wah, tahniah Tiqah!! Comel hand sanitizer nya. Warna pon menarik. Macam sayang jer nak guna 😅.

    Font blog okay!!Helok teroks 😁

    ReplyDelete
  14. Comelnya hand sanitizer. Tahniah ya!

    ReplyDelete
  15. comelnya packaging diaaa.. love sngt

    ReplyDelete
  16. Wah! Dapat hadiah lagi. Tahniah Atiqah.

    ReplyDelete
  17. Tahniah AN dapat hadiah..ermmmm mesti waaanngiiiii ^_^

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah rezeki.. ramai juga blogger yg dpt. BBW tak pernah tak wangi

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)