Monday, 12 July 2021

Hadiah Top Komentator dari Blog AnakOmak6

Rasanya dah tak ada beli barang apa-apa dari Shopee, tapi tiba-tiba dapat parcel dari J&T express dua hari yang lepas. Check Shopee, takut ada terbeli time tak sedar HAHAHA tapi memang tak ada.


Tapi, bila dah ada nama kita atas parcel, kita pun buka sajalah. Nak tengok apa isinya. Rupa-rupanya parcel daripada blog anakomak6.blogspot.com iaitu Kak Ret. Hadiah sempena top commentator di blog anakomak6 untuk bulan Jun.



Dapat beg mekap yang boleh letak nama di bahagian depan beg. Comel gila! Beg mekap pun tebal, memang puas hati letak alat mekap dalam beg ini. Aku suka sebab makeup bag pemberian Kak Ret ini ada nama aku hehehe. Rasa macam special. 

Dan yang paling penting, kakak aku tak boleh guna sebab ada nama aku HAHAHA. Nama dia Athirah, nama aku Atiqah. Jadi, aku seorang saja yang boleh guna 😜

You Can Change The world, Girl! 


Terima kasih banyak banyak diucapkan kepada Kak Ret untuk hadiah ini! Rasa dah banyak kali juga terima hadiah dari Kak Ret. Buah kurma, coklat, duit raya RM 50 dan yang paling latest ialah beg mekap. Semua hadiah yang aku terima sebab menjadi top commentator di blog Kak Ret. 

Jangan lupa jelajah blog Kak Ret di anakomak6.blogspot.com. Kalau blogwalking blog Kak Ret mesti terhibur tengok celoteh Uyyum yang penuh ragam 😆 Dan tak lupa cerita travel Kak Ret. Memang best! Tak boleh nak travel, jadi kita baca saja kisah travel Kak Ret 😂

Thank you once again Kak Ret! <3

27 comments

  1. Tahniah, Atiqah. Cantik beg yang Kak Ret bagi tu 😊

    ReplyDelete
  2. Wahhhh.. tahniah, Atiqah. Tak letak makeup pun boleh letak stationery tu

    ReplyDelete
  3. Yeay...sama...akak letak ubat- ubatan akak..senanag so lepas ni takde la misplaced lagi kan...

    ReplyDelete
  4. Selagi ada rezeki lebih.. Insyallah akn dikongsi bersama yg lain.. Tahniah!!

    ReplyDelete
  5. Wah, bag ada nama. Memang special. Tahniah, Atiqah! :)

    ReplyDelete
  6. Tahniahhhh haaa... Nak try la jadi top komentator gak.. haha

    ReplyDelete
  7. Oh petikan ucapan berbeza rupanya. Akak tidak sangka daripada Cik Ako sebab tengok bloggers lain tidak tulis lagi sudah dapat hadiah. Hehe. Memang rasa khas untuk diri sendiri. Haah tebalkan. Akak mungkin letak alat tulis dan buku nota.

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnya bila dapat penghargaan macam ni kan.

    ReplyDelete
  9. tahniahhh
    siap ada nama di bag tuu

    ReplyDelete
  10. tahniah Atiqah..hasil rajin BW. hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah awkk rajin komen dpt hadiah hihi comel

    ReplyDelete
  12. Tahniah, Atiqah. Cantik hadiahnya.

    ReplyDelete
  13. Wahhh tahniah. Hadiahnya sangat cantik!

    ReplyDelete
  14. Tahniah! Hadiah lagi tu. 👍

    ReplyDelete
  15. Memang cantik. Tahniah Atiqah

    ReplyDelete
  16. Tahniah Atiqah..cantik..

    ReplyDelete
  17. Tahniah Atiqah. Comel hadiahnya!

    ReplyDelete
  18. Seronoknya dapat hadiah custom made ada nama. Alhamdulillah tahniah Atiqah. Semoga KakRet dilimpahi rezeki yang berpanjangan selalu berkongsi rezeki. Aaaminn...
    haa itulah kan tak boleh orang lain pakai. hihi

    ReplyDelete
  19. tahniah tiqa :):) kak mieja follow u at IG

    ReplyDelete
  20. Seronoknya. Cantik hadiah daripada Kak Ret.

    ReplyDelete
  21. Tahniah AN..Best best hadiah dari kak ret :)

    ReplyDelete
  22. Comelnya hadiah dari nina :) semoga terus rajin update blog. Alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah . Tahniah cantik beg tu . Boleh isi barang mekap, tak pun boleh dijadian sebagai pensil case

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri aku. Jangan segan silu untuk tinggalkan komen anda kerana komen anda begitu berharga. Terima kasih! :)